Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Finala Europa League ne poate aduce al doilea bilet „verde”, consecutiv

Miercuri țintim obținerea celui de-al doilea bilet câștigător de săptămâna aceasta. Mizăm pe goluri în două partide, dar vă dăm și pronosticul nostru pentru finala Europa League, dintre Olympique Marseille și Atletico Madrid.

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 07:45
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Finala Europa League ne poate aduce al doilea bilet „verde”, consecutiv

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Meciurile de la care așteptăm goluri astăzi, vin din Eliteserien, prima ligă a fotbalului norvegian. Până acum s-au disputat 9 runde, dar rezulatele celor patru echipe implicate în partidele alese pentru biletul de azi au fost sub așteptări. Molde și Stromsgodset nu au câștigat în cele mai recente 4 etape. Cu un succes moderat în atac, defensivele celor două nu au reușit, însă, să atingă același nivel. Rosenborg, multipla campioană a ligii, are deja de recuperat șapte puncte față de Brann, lidera actuală. Susținerea propriilor suporteri îi va prinde bine în meciul cu Lillestrom. Până acum, Rosenborg a marcat de nouă ori în meciurile jucate acasă, iar pe Lillestrom a învins-o recent, în Supercupă, chiar pe terenul acesteia. Așteptăm câte minim două reușite în fiecare dintre cele două confruntări.

Disputa serii are loc la Lyon, în finala Europa League. Marseille întâlnește Atletico Madrid. Trupa franceză a arătat că poate fi devastatoare atunci când i se acordă libertatea de a ataca. Asta s-a văzut cel mai bine în meciul cu RB Leipzig, din sferturi, când Marseille a înscris de cinci ori. Din păcate pentru OM, de această fată va avea în față o echipă construită pe o filosofie de joc în care defensiva joacă rolul principal. Simeone a pus la punct o apărare foarte organizată și agresivă, capabilă să neutralizeze pericolele adverse pentru lungi perioade ale partidei. În același timp, la celălalt capăt al terenului sunt jucători precum Antoine Griezmann sau Diego Costa, întotdeauna gata să profite de orice mică inexactitate a adversarului. Ținem cont de aceste aspecte și mizăm pe faptul că Atletico va cuceri Liga Europa, pentru a 3-a oară în istorie și pentru a 2-a oară cu Diego Simeone la timonă.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:00 Molde – Stromsgodset, Peste 1,5 goluri
Ora 19:00 Rosenborg – Lillestrom, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Marseille – Atletico Madrid, Atletico va câștiga trofeul

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România