Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Finalul săptămânii ne poate aduce al treilea bilet câştigător la rând

Rezultatele de ieri ne-au ajutat să câștigăm încă un bilet, al doilea în acest weekend. Țintim încheierea în forță a săptămânii, iar pentru azi avem trei noi propuneri pentru o cotă de 2.

RomaniaTV.net
16 sept. 2018, 07:16
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Finalul săptămânii ne poate aduce al treilea bilet câştigător la rând

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Primul meci pe care pariem azi începe devreme, încă de la 13:15. Feyenoord este într-o formă ofensivă de zile mari. Oaspeții au marcat 12 goluri în ultimele trei runde și, în frunte cu Robin van Persie, vor ataca poarta adversă pentru a obține cele trei puncte puse în joc. Ei au înscris de nouă ori în trei partide disputate cu AZ sezonul trecut. Cu o posibilă contribuție și din partea gazdelor, ar trebui să vedem cel puțin dou goluri marcate.

Pe goluri pariem și în duelul Everton – West Ham. Înaintea acestei runde, “ciocănarii” erau pe ultima poziție a clasamentului, cu cea mai slabă defensivă din Premier League. Deplasarea de pe Goodison Park, pentru meciul împotriva neînvinsei echipe conduse de Marco Silva, ar putea aduce un nou rezultat dezamăgitor. Ne bazăm în special pe gazde pentru a ne furniza cele două reușite ale acestei partide.

Completăm biletul cu un pronostic pentru duelul dintre Rapid Viena și Austria Viena. Cele două echipe nu au cel mai bun start de sezon, dar asta nu va conta când cei 22 de jucători vor intra pe teren pentru o nouă confruntare în acest derby vienez, unul dintre cele mai vechi din Europa. Aici mizăm pe obținerea a cel puțin nouă lovituri de colț.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 13:15 Alkmaar – Feyenoord, Peste 1,5 goluri

Ora 18:00 Everton – West Ham, Peste 1,5 goluri

Ora 18:00 Rapid Viena – Austria Viena, Peste 8,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.