Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal din cupe şi hochei din KHL. Aici, selecţia de marţi

Verdictul în ceea ce privește varianta de bilet propusă ieri, va veni după prânz. Avem deja două ponturi câștigătoare pe combo-ul zilei de luni, cu un al treilea eveniment, meciul de tenis Herbert – Bolt, amânat pentru astăzi (ora 11:30). Pe bilet am anticipat succesul jucătorului din Franța.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 07:25
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal din cupe şi hochei din KHL. Aici, selecţia de marţi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi avem în prim plan meciurile de cupă. Pariem pe goluri, două sau mai multe, în disputa Inter – Cagliari, încercând astfel să evităm o surpriză. Inter nu este foarte interesată de competiție, trupa antrenată de Conte având ca țintă unică titlul intern.
Mergem și în Anglia pentru rejucarea Tranmere – Watford din FA Cup. În tur a fost nebunie, cu echipa vizitatoare egalând pe tabelă, după 0-3 la pauză. Watford nu va risca diseară o eliminare rușinoasă, pe terenul unei formații de liga a 4-a engleză.
În final, hochei din Rusia și un pariu pe goluri în Podolsk – Jokerit. Învinși pe teren propriu de Cherepovets, scor 2-5, în runda precedentă, finlandezii au pierdut un tempo în bătălia pentru primul loc al Conferinței de Vest. Jokerit poate recupera imediat punctele ratate, pe terenul unei echipe cu șanse la play-off, ce traversează însă o perioadă slabă: 7 înfrângeri în ultimele 10 etape.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

(HOCHEI) VITYAZ PODOLSK – JOKERIT PESTE 3.5 GOLURI COTA 1.28

INTER – CAGLIARI PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.20
TRANMERE – WATFORD OASPEȚII SE CALIFICĂ COTA 1.30
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.