Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal din Liga 1, Serie A şi Ligue 2!

Depășim un weekend cu foarte multe rezultate dificil de anticipat. Dăm startul într-o nouă săptămână de profit, la fel cum a fost și anterioara,  prin intermediul biletului în cota 2. Au fost selectate Dinamo - Poli Iași, Lens - Beziers si Frosinone - Lazio.

RomaniaTV.net
04 feb. 2019, 14:39
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal din Liga 1, Serie A şi Ligue 2!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Pariem pe cel puțin o reușită a gazdelor, în confruntarea din ”Ștefan cel Mare”. Dinamo trebuie să forțeze la maximum  în ultimele runde ale sezonului regular, pentru îndeplinirea unui obiectiv aproape imposibil de atins, în acest moment: accederea în play-off. Ieșenii au aceeași țintă, dar și anumite probleme, mai ales defensive, în jocurile de afară:  Poli a primit cel puțin un gol în 9 din cele 11 deplasări ale campionatului în curs.

Mizăm și pe două din favoritele zilei. Lazio merge la Frosinone, trupa clasată pe locul 19, cu 12 înfrângeri, după 21 de runde. Varianta propusă pe bilet: 2 pauză sau final. În liga secundă din Franța, Lens nu-și permite pași greșiți, acasă, cu Beziers. Oaspeții ocupă locul 10 în clasamentul deplasărilor, însă vin după 3 înfrângeri legate, departe de casă. Investim tot pe un pariu acoperit: 1 pauză sau final. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

20:00, Dinamo – Poli Iasi, gazdele marchează, cota 1.22
20:00, Frosinone – Lazio, pauză sau final 2, cota 1.26
21:45, RC Lens – AS Beziers, pauză sau final 1, cota 1.33

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.