Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal intern, 2Bundesliga şi hochei din Cehia. Vezi cum pariem!

Primul combo în cota 2 al săptămânii, se pliază pe o ofertă din care lipsesc meciurile foarte tari. Motivul este simplu: campionatele puternice intră într-o pauză de două săptămâni, dictată de acțiunile primelor reprezentative.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 07:26
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal intern, 2Bundesliga şi hochei din Cehia. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cel mai important meci al zilei pentru pariorii români, vine chiar din Liga 1. UTA caută să-și prelungească seria pozitivă de 5 meciuri fără eșec, pe teren propriu, în fața Mediașului. Forma gazdelor susține pariul 1x, chiar dacă ”găzarii” vin după un succes imens, 2-1 la Cluj, cu CFR.

Mizăm și pe Holsten Kiel – Hamburg, ultimul joc al rundei din 2Bundesliga. Ambele grupări au plecat bine în noul campionat, cu un plus evident totuși pentru HSV. Oaspeții au 16 puncte dintr-un maxim de 18 acumulate, cu un golaveraj ce arată stilul de joc spectaculos imprimat echipei, de tehnicianul Daniel Thioune: 15 goluri marcate, 7 primite. Pontul propus este pe două sau mai multe goluri înscrise în meci.

 Închidem biletul în cota 2 de astăzi cu un pronostic din prima ligă de hochei a Cehiei. Plzen conduce clasamentul cu 6 victorii, 5 în timp regulamentar, bifate în primele 7 runde. Astăzi primește vizita penultimei clasate, Pardubrice. Chiar dacă primul meci direct al stagiunii a fost pierdut, după prelungiri, de Plzen, considerăm că această imensă surpriză nu se va reedita în fief-ul liderului. Ne luăm totuși măsuri de precauție și investim pe varianta 1x.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 9 noiembrie

Holsten Kiel – Hamburg, peste 1.5 goluri – cota 1.20

UTA Arad – Gaz Metan, 1x – cota 1.36

Plzen – Pardubrice, 1x – cota 1.30

Cotă finală: 2.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.