Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal la puterea 3 în „combo-ul” de marţi!

Varianta de luni a fost compusă din 3 pariuri de „peste 1.5 goluri". Verona a învins Benevento cu 3-1, iar Leicester s-a impus la Leeds cu 4-1. Din păcate, am ratat in extremis „verdele", odată cu disputa Kaiserslautern – Rostock, scor final 0-0.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 09:06
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal la puterea 3 în „combo-ul” de marţi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Oferta bogată de marți ne obligă să profităm de fotbal! În etapa a 3-a din Liga Campionilor, liderul grupei B, Șahtior Donețk, primește vizita formației de pe locul secund, Monchengladbach. Nemții vin după o victorie importantă în Bundesliga, 1-0 cu Leipzig, însă în Ucraina se câștigă greu. Fără a anticipa rezultatul final, pariem simplu pe o reușită a gazdelor.

De la Donețk, facem o escală în Anglia, liga secundă. Norwich și Millwall se duelează în runda a 10-a, partidă în care gazdele, superioare valoric, au prima șansă la un rezultat pozitiv. De partea ”canarilor” este și o statistică ce spune că Millwall nu s-a impus „Carrow Road” în ultimii 30 de ani!

Revenim la Liga Campionilor și închidem biletul de marți cu o selecție de „2 cu handicap 0”, în partida Midtjylland – Ajax Amsterdam. Olandezii au fost loviți de noul coronavirus înainte de deplasarea din Danemarca, însă chgiar și în aceste condiții au la dispoziție un lot foarte competitiv, capabil să nu cedeze în fața formației cu golaveraj 0-6 după două etape.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 3 noiembrie

19:55: (fotbal) Șahtior Donetk – Monchengladbach, gazdele înscriu – cota 1.26

21:00: (fotbal) Norwich – Millwall, 1X  – cota 1.26

22:00: (fotbal) Midtjylland – Ajax Amsterdam, 2 cu handicap 0  – cota 1.26

Cotă finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.