Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Fotbalul de Champions League revine marţi în atenţia noastră

Analizând oferta sportivă zilnică am gasit pronosticuri pentru trei dintre meciurile programate în primul tur al calificărilor din Champions League.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 06:30
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Fotbalul de Champions League revine marţi în atenţia noastră

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Flora Tallinn are un sezon intern bun, dar nivelul ligii estone nu este foarte ridicat. După ce a câștigat al doilea titlu consecutiv în Israel, Hapoel Beer Sheva este favorită la obținerea calificării în această dublă manșă. Cu un lot mult mai puternic, oaspeții ar trebui să fie capabili să încheie în avantaj partida tur.

Vikingur are o serie de patru victorii consecutive, dar este la mare distanță de prima poziție în clasamentul ligii din Insulele Feroe. În ciuda unei serii de rezultate inconstante, HJK domină autoritar prima ligă finlandeză. Oaspeții merg la Toftir în căutarea unei victorii care să le ofere o manșă secundă mai relaxată. Noi avem încredere că finlandezii vor reuși să înscrie cel puțin un gol.

Un alt duel cu o favorită clară este cel dintre Drita și Malmo. Deși sezonul intern nu a decurs așa cum și-ar fi dorit echipa din Malmo, suedezii ar trebuie să fie clar superiori adversarei din primul tur al calificărilor din Champions League. Oaspeții pot profita de spațiile din apărarea campioanei din Kosovo pentru a trece în avantaj rapid. Anticipăm o victorie fără foarte multe emoții a echipei vizitatoare.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 18:30 Flora – Hapoel Beer Sheva, 2

Ora 21:00 Vikingur – HJK, HJK înscrie

Ora 21:45 Drita – Malmo, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.