Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Fotbalul mare revine în meniu

Finalul săptămânii ne aduce încă o dată un număr mare de evenimente sportive de mare interes. Pentru varianta de azi, revenim la fotbal, trei pronosticuri având sarcina de a ne dubla investiția.

RomaniaTV.net
14 sept. 2018, 06:27
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Fotbalul mare revine în meniu

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

După șapte runde, Astra nu a pierdut în Liga 1. Astăzi, echipa giurgiuveană întâlnește Dinamo și are o sarcină dificilă în încercarea de a prelungi seria de invincibilitate. “Câinii roșii” au câștigat toate meciurile disputate pe teren propriu în acest sezon. Un pariu pe minim șapte cornere în meci este cel mai tentant în această confruntare.

În Belgia, Club Brugge s-a instalat din nou în fotoliul de lider al clasamentului. Campioana din sezonul trecut își poate întări acest statut cu un succes împotriva lui Lokeren. Brugge a câștigat șapte din ultimele opt meciuri jucate acasă cu adversara de azi și noi pariem pe o nouă victorie.

PSG are un start perfect în Ligue 1, cu patru victorii în patru etape. Azi, parizienii primesc vizita unei alte echipe încă neînvinse, Saint Etienne. Oaspeții au doar o victorie, urmată de trei remize. Ofensiva din care vor face parte Neymar și Cavani ar putea avea probleme împotriva apărarii vizitatorilor, care a fost învinsă de numai două ori până acum. Insistența gazdelor în atac ar trebui însă să garanteze minim șase cornere obținute.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:00 Dinamo București – Astra Giurgiu, Peste 6,5 cornere

Ora 21:30 Club Brugge – Lokeren, Echipa gazdă câștigă

Ora 21:45 PSG – Saint Etienne, Peste 5,5 cornere ale echipei gazdă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.