Biletul Zilei Pariuri1x2.ro garantează profitul. Vezi varianta de vineri

Și joi, pentru a 9 oară în ultimele 12 zile, biletul oferit de redacția www.pariuri1x2.ro a fost câștigător. Pronosticurile selectate au avut în vedere o victorie clară a României la cornere, în confruntarea cu Kazakhstan. ”Tricolorii” s-au impus cu 3-1 pe tabelă și cu 7-3 în statistica loviturilor de la colțul terenului. Am mizat și pe succesul Angliei, în disputa de acasă cu Slovenia. Emoțiile au fost mari în privința acestui pariu, dar englezii s-au impus în cele din urmă cu 1-0, grație reușitei semnate de Kane în minutul 90+4.

RomaniaTV.net
06 oct. 2017, 07:16
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro garantează profitul. Vezi varianta de vineri

Biletul zilei

Deschidem biletul de astăzi cu pariul x2 în partida Austria – Serbia. Pe lângă plusul de formă și valoare al oaspeților, de evidențiat este faptul că naționala austriacă se confruntă în acest meci cu absențele a peste 10 jucători de bază, în frunte cu Alaba și Harnik.  

În Croația – Finlanda pariem pe goluri, însă cel mult 4 cu handicap asiatic. Modric și compania vor încerca să tranșeze rapid partida, pentru a se menaja mai apoi pentru decisivul de luni cu Ucraina, programat la Kiev.  

Cel mai simplu pont de pe bilet o are în vedere pe naționala SUA. Naționala antrenată de Bruce Arena este somată să câștige meciul de pe teren propriu cu Panama, altfel șansele de a rata Mondialul fiind majore. Pariem că americanii vor câștiga cel puțin o repriză. 

Biletul zilei 

21:45 Austria – Serbia, x2

21:45 Croația – Finlanda, sub 4 goluri asiatic

02:35 SUA – Panama, gazdele câștigă minim o repriză

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: Pariuri1x2 prefateaza cele mai importante meciuri ale preliminariilor » Vezi avancronicile si ponturile!