Biletul zilei pariuri1x2.ro. Goluri şi favoriţi din Liga Campionilor

Cel mai profitabil bilet in cota 2 din România este livrat. Am extras pariuri simple și logice, pentru un nou combo câștigător!

RomaniaTV.net
10 iul. 2019, 08:28
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Goluri şi favoriţi din Liga Campionilor

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Două din pariurile zilei vin din preliminariile Ligii Campionilor. Turul 1 preliminar ne propune confruntări cu favorite certe, categorie din care fac parte inclusiv disputele Slovan Bratislava – Sutjeska și Linfield – Rosenborg. În privința celui de-al doilea joc, de menționat este faptul că gruparea nord-irlandeză, semi-profesionistă, are un lot cotat la aproximativ un milion de euro, vedeta și al treilea cel mai scump jucator al formației fiind Roy Carrol, portar ce încă mai evoluează la 41 de împliniți, după o carieră în care a trecut pe la echipe de top, precum Man. United, West Ham sau Glasgow Rangers.

Închidem biletul zilei cu disputa Odd – Stabaek, din prima liga norvegiană. Pariem pe cel puțin două goluri marcate în meci, variantă ce ar fi fost câștigătoare în 18 din ultimele 19 întâlniri directe.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

20:00, Odd – Stabaek, peste 1.5 goluri, cota 1.25

21:15, Slovan Bratislava – Sutjeska, 1, cota 1.14

21:45, Linfield – Rosenborg, 2, cota 1.45

Cotă finală: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.