Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile marcate la Cupa Mondială ne aduc câştigul luni seară

Ieri am evitat marea surpriză a zilei, pariind pe cornere în meciul dintre Spania și Rusia. În primele 90 de minute, ibericii au avut parte de două lovituri de la colțul terenului în plus față de adversari, exact cum am anticipat. Calificarea Croației a confirmat al doilea pronostic și am pornit luna cu dreptul.

RomaniaTV.net
02 iul. 2018, 06:45
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile marcate la Cupa Mondială ne aduc câştigul luni seară

Începem săptămâna cu un nou bilet bazat exclusiv pe partidele de la Cupa Mondială. După ce a obținut doar o remiză în primul meci din Rusia, Brazilia a reușit să câștige grupa, iar echipa pare să evolueze din ce în ce mai bine. Pentru calificarea în faza următoare, sud-americanii trebuie să treacă de Mexic. O înfrângere cu 3-0 în fața Suediei putea scoate Mexicul din competiție. Nemții nu au fost capabili să profite, iar acum mexicanii luptă pentru un loc în sferturi. Având în vedere calitatea jucătorilor săi, Brazilia va controla jocul, Mexic încercând să dea lovitura pe contraatac. Cele două ar trebui să ne ofere un meci interesant, iar noi așteptăm cel puțin două reușite.

Belgia a câștigat toate meciurile în grupa din care au mai făcut parte Panama, Tunisia și Anglia. Mai multe rezerve au fost folosite în ultimul meci din grupă, dar astăzi Roberto Martinez ar trebui sa își trimită pe teren toate vedetele, printre care Romelu Lukaku, Eden Hazard, Dries Mertens sau Kevin De Bruyne. Atacul belgian a fost extrem de productiv, cu o medie de trei goluri pe meci. Asiaticii vor face față cu greu ofensivei adverse, care este capabilă să fie periculoasă prin viteza jucătorilor săi, prin statura lor, dar și prin șuturile de la distanță. Astfel, anticipăm cel puțin două goluri înscrise de belgieni.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Brazilia – Mexic, Peste 1,5 goluri
Ora 21:00 Belgia – Japonia, Belgia – Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România