Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Golurile ne aduc câştigul duminică

Ultima zi a săptămânii programează numeroase partide care promit spectacol. Le-am analizat și am ales trei la care vom paria exclusiv pe numărul de goluri.

RomaniaTV.net
26 aug. 2018, 06:32
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Golurile ne aduc câştigul duminică

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Primul meci de pe varianta de azi vine din Eredivisie. Alkmaar are cea mai puternică ofensivă din Olanda, după două victorii la scor, 5-0 cu Breda și 4-1 cu FC Emmen. Perioada productivă poate continua. Alkmaar primește azi vizita fostei adversare a Viitorului în Europa League, Vitesse. Ultima confruntare directă a celor două a fost decisă după marcarea a șapte goluri. Azi așteptăm minim trei.

În Premier League, Chelsea caută al treilea succes al sezonului. Albaștrii merg pe Saint James Park, pentru meciul cu Newcastle. Gazdele au câștigat un singur punct după primele două runde, dar vor spera la o îmbunătățire a formei. Pe teren propriu, Newcastle nu a pierdut nici unul din ultimele cinci meciuri cu Chelsea. Cea mai recentă confruntare, în luna mai, s-a încheiat cu o victorie categorică, 3-0. Ar trebui să vedem cel puțin două goluri în acest duel.

Bundesliga programează un duel între echipe cu filosofii ofensive. Dortmund și Leipzig, două dintre echipele cu pretenții din prima ligă germană se întâlnesc în chiar prima rundă. Fiecare dintre ele ar putea marca mai mult de un gol, dar ne limităm la un pariu pe minim două reușite în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 17:45 Alkmaar – Vitesse, Peste 2,5 goluri

Ora 18:00 Newcastle – Chelsea, Peste 1,5 goluri

Ora 19:00 Dortmund – RB Leipzig, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.