Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile ne aduc profit

Legăm zilele de profit, după ce varianta de bilet în cota propusă marți, ne-a adus câștigul anticipat. Pronosticurile au avut în vedere golurile, cel puțin câte două, marcate în Villarreal – Barcelona (scor 4-4) și Watford – Fulham (scor 4-1), alaturi de calificarea formației RB Leipizg, în dauna lui Augsburg, în semifinelele Cupei Germaniei. Echipa pregătită de Ragnick s-a impus, în deplasare, cu 2-1, după prelungiri.

03 apr. 2019, 05:00
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile ne aduc profit

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi pariem exclusiv pe goluri. După succesul cu Villarreal, scor 3-2, Celta Vigo are forța și moralul să înscrie măcar o dată și pe terenul ultimei clasate, Huesca. Pentru duelul din Cupa Austriei dintre LASK și Rapid Viena, pontul selectat este peste 1.5 goluri. Trupa din Linz încă mai visează la titlu, dar calificarea în ultimul act al cupei, este un obiectiv mai simplu de atins. De partea cealaltă, vienezii caută să salveze, în a doua competiție internă, o stagiune 2018/2019 dezamăgitoare.
Închidem biletul cu pariul pe două sau mai multe modificări ale tabelei în Empoli – Napoli. 23 din cele 29 de meciuri disputate de Empoli în acest sezon, au consemnat în final cel puțin două goluri pe tabela. Și Napoli are 21 astfel de rezultate, serie din care face parte și victoria clară din primul meci direct al sezonului, scor 5-1.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

HUESCA – CELTA VIGO OASPEȚII MARCHEAZĂ COTA 1.30

LASK LINZ – RAPID VIENA PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.36

EMPOLI – NAPOLI PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.18

COTA FINALĂ: 2.09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.