Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile nu ar trebui să lipsească în aceste trei partide ale finalului de sezon

Am început weekendul cu un bilet câștigător. Le Havre a marcat de două ori în startul partidei cu Tours, câștigând la pas meciul care a dus-o în barajul de promovare. În celelalte două partide de pe varianta de ieri golurile au venit cu relativă ușurință. Nordsjaelland a învins-o pe Horsens, acasă, scor 2-1, în timp ce Marseille și Gungamp au dat recital, într-o remiză la 3 ce încurcă serios calculele trupei antrenate de Rudi Garcia.

RomaniaTV.net
12 mai 2018, 07:12
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile nu ar trebui să lipsească în aceste trei partide ale finalului de sezon

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Bayern a avut prestații foarte convingătoare în ultimele patru meciuri jucate în Bundesliga pe Allianz Arena. Bavarezii au înscris de 21 de ori și, în ciuda absențelor unor jucători importanți, sunt șanse să vedem o nouă evoluție asemănătoare. În ultimul meci al lui Jupp Heynckes în fața propriilor suporteri, contra lui Stuttgart, o rivala internă de decenii, Bayern ar trebui să domine partida încă din start. Ne așteptăm ca gazdele să puncteze în ambele reprize.

”Estadio Benito Villamarin” găzduiește astăzi derby-ul Sevillei. Betis speră să obțină dubla în fața rivalei locale, după ce în tur s-a impus cu 5-3. Oaspeții vin după succese legate, ambele bifate sub comanda lui Joaquin Caparros. În acest duel, Sevilla luptă pentru revanșă, dar și pentru punctele ce i-ar consolida prezența, în final de campionat, pe un loc de Europa League. Avem toate ingredientele pentru un meci disputat, așa că așteptăm goluri.

Pentru calificarea în Europa League se joacă și partida Utrecht – Heerenveen. Azi avem manșa retur, la Utrecht, oaspeții venind cu un avantaj de un gol după partida tur. A fost 4-3 la Heerenveen și reușitele nu ar trebui să fie rare nici azi. Mizăm pe un nou duel cu minimum 2 modificări ale tabelei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:30 Bayern – Stuttgart, Gazdele marchează în ambele reprize
Ora 19:30 Betis – Sevilla, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Utrecht – Heerenveen, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România