Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile şi cartonaşele ne pot aduce al doilea bilet „verde” al weekendului

Fenerbahce a obținut calificarea în finala Final Four a Euroligii de baschet, în timp ce Midtjylland continuă lupta pentru titlu în Superliga daneză datorită celor două goluri și a victoriei repurtate la Copenhaga. Am anticipat corect ambele evenimente, bifând un nou bilet câștigător. Profitul nu este la fel de mare pe cât am fi sperat, deoarece meciul AC Ajaccio - Le Havre a fost amânat. Astăzi investim doar pe meciuri cu o miză ridicată, programate în compeițiile interne din Germania, Franța și Olanda. 

RomaniaTV.net
19 mai 2018, 08:32
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile şi cartonaşele ne pot aduce al doilea bilet „verde” al weekendului

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Eliminarea din Champions League a fost o dezamăgire pentru Bayern Munchen, dar gigantul bavarez poate încheia sezonul cu o dublă pe plan intern. Este ultimul meci al lui Jupp Heynckes pe banca echipei și jucătorii vor să-și ia rămas bun de la antrenor dedicând-i un nou trofeu, Cupa Germaniei. Frankfurt luptă pentru singura șansă de a juca în Europa în sezonul următor, însă doar acest argument nu-i este suficient. Bayern ar trebui să aibă o evoluție convingătoare, care să îi aducă victoria. Așteptăm minim două goluri în meci.

Utrecht și Vitesse se înfruntă în meciul retur al finalei play-off-ului de calificare în Europa League. Oaspeții de astăzi au un mic avantaj, după victoria dramatică, scor 3-2, repurtată în meciul tur. Miza este mare și anticipăm un meci tensionat, în care se vor arăta cel puțin trei cartonașe.

Troyes și Monaco se întâlnesc în ultima rundă din Ligue 1. Dacă monegascii au nevoie de victorie pentru a încheia pe locul secund, jucătorii echipei gazdă vor lupta pentru o șansă de a menține clubul în primul eșalon al fotbalului francez. Mizăm pe minim două goluri marcate într-un duel ce opune două trupe extrem de motivate.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Bayern – Frankfurt, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Utrecht – Vitesse, Peste 2,5 cartonașe
ora 22:00 Troyes – Monaco, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România