Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile şi cornerele pot contribui la dublarea investiţiei, în debut de weekend

După o serie de patru bilete câștigatoare, varianta propusă ieri nu a mai reușit să ne mai aducă profit. Manchester City și-a făcut treaba cu Arsenal, marcând golurile de care aveam nevoie. Din păcate, un meci neobișnuit de liniștit între Betis și Real Sociedad, încheiat cu scorul de 0-0, precum și victoria cu 1-0 a lui Brondby cu Midtjylland au fost fatale biletului de joi.

RomaniaTV.net
02 mart. 2018, 08:40
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile şi cornerele pot contribui la dublarea investiţiei, în debut de weekend

Biletul zilei

Mergem mai departe, mizând încă o dată pe fotbal. Biletul de vineri propus de redacția www.pariuri1x2.ro vizează trei partide.

Prima este cea dntre Bremen II și Rostock. Gazdele nu au mai câștigat din luna august și au primit gol în fiecare din ultimele nouă confruntări. Mizăm pe faptul ca și Rostock va înscrie în poarta echipei secunde a clubului din Bremen, încercând să profite de acest meci în lupta sa pentru promovare.

Așteptăm goluri și de la partida dintre Roda și Heracles, contând pentru etapa a 26-a din Eredivisie. Față în față vor fi cele mai slabe defensive ale sezonului în curs. Roda a încasat 54 de goluri, cu 3 peste Heracles. Totuși, oaspeții mizeazaă și pe un atac percutant: 35 de reușite, la nivelul trupelor din topul 6 al ierarhiei.

Pentru ultimul pronostic de pe bilet mergem în Portugalia, unde se joaca derbyul zilei. FC Porto și Sporting Lisabona se întâlnesc într-un meci crucial pentru titlul din acest sezon al Primeirei Liga. Oaspeții trebuie să câștige pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru câștigarea campionatului, dar evoluează într-un fief extrem de dificil. 11 victorii, o remiză și 39 de reușite în 12 etape – acesta este bilanțul lui Porto pe ”Dragao”, în actualul campionat. Propunerea noastră nu privește însă câștigatoarea confruntării, ci investim pe cornere. Avem nevoie de cel puțin 9 lovituri de la colțul terenului pentru a bifa încă un pronostic corect.

Biletul zilei

Ora 20:00 Bremen II – Rostock, Oaspeții înscriu

Ora 21:00 Roda – Heracles Peste 1,5 goluri

Ora 22:30 FC Porto – Sporting, Peste 8,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.