Biletul zilei pariuri1x2.ro: Granzii din America de Sud ne livrează profitul!

Astăzi ne îndreptăm atenția către calificările din America de Sud pentru Cupa Mondială. Țintim să ne dublăm investiția mizînd pe două favorite clare!

07 oct. 2021, 15:46
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Granzii din America de Sud ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa dintre Paraguay și Argentina. Cu Messi anunțat titular, gruparea vizitatoare are prima șansă la victorie. De remarcat este faptul că Argentina este neînvinsă în primele 8 etape, înregistrând 5 succese și 3 remize. De partea cealaltă, adversara se află la 7 lungimi în spate deși are și un meci mai mult disputat. Nu ne complicăm și mizăm „safe” pe echipa mai valoroasă. Așadar, pariem că Argentina va conduce la pauză sau se va impune la finalul meciului.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Venezuela și Brazilia. Neymar este suspendat, dar naţionala „Selecao” are mulți jucători de calitate în ofensivă și aici îi amintim pe Vinicius Jr. și Gabriel Jesus care sunt anunțați titulari. De partea cealaltă, Venezuela se află pe ultima poziție, suferind deja 7 înfrîngeri în 9 runde. În aceste condiții, mizăm pe minim două goluri înscrise de Brazilia.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Citeşte şi Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi în drumul spre PROFIT!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 6 octombrie

02:00, Paraguay – Argentina, pauză sau final 2, cota 1.40

02:30, Venezuela – Brazilia, oaspeții peste 1.5 goluri, cota 1.45
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.