Biletul zilei pariuri1x2.ro: Hochei și fotbal pentru dublarea investiţiei!

Ieri am fost la un pas să bifăm din nou profit cu biletul zilei! Am pariat pe minim două reușite în partida Manchester United – Manchester City (0-2), pe șansă dublă „X2” la Eupen – Genk (1-4), dar Napoli a marcat un singur gol în disputa cu Spezia (1-2), refuzandu-ne „verdele”.

07 ian. 2021, 10:05
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Hochei și fotbal pentru dublarea investiţiei!
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Hochei și fotbal pentru dublarea investiţiei!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

. Joi atacăm câștigul prin două pariuri din hochei și unul din fotbal!

Debutăm la biletul de azi cu selecția „peste 3.5 goluri”, plasată la două dispute din campionatul de hochei al Rusiei, KHL. Red Star Kunlun – Sibir Novosibirsk, respectiv Torpedo NN – Metallurg Magnitogorsk, sunt meciuri ce anunță spectacol și goluri multe, iar statistica este una favorabilă. De asemenea, atât disputele directe cât și etapele anterioare ne oferă siguranță în pariul recomandat.

De la hochei la fotbal, ajungem în Turcia Super Lig, unde Fenerbahce țintește o victorie cu fostul lider al clasamentului, Alanyaspor. Deși oaspeții sunt neînvinși în ultimele 3 meciuri directe, gazdele nu au pierdut niciodată acasă cu un adversar ce evoluează doar din 2016 pe prima scenă a fotbalului turc. Astfel, pariem simplu varianta „1X”, mizând pe experiența și valoarea superioară a „canarilor galbeni”.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 7 ianuarie

16:00, Red Star Kunlun – Sibir Novosibirsk, peste 3.5 goluri, cota 1.25

16:00, Torpedo NN – Metallurg Magnitogorsk, peste 3.5 goluri, cota 1.25

18:00, Fenerbahce – Alanyaspor, 1X, cota 1.28

Cotă finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Citeşte şi: Simona Halep, campioană şi la flotări! Clipul care face senzație pe twitter VIDEO