Simona Halep, campioană şi la flotări! Clipul care face senzație pe twitter VIDEO

Simona Halep şi-a uimit fanii zilele trecute cu un video postat pe rețelele sociale, în care, la unul dintre ultimele antrenamente, a arătat o formă incredibilă atunci când a venit vorba despre flotări.

06 ian. 2021, 16:20
Simona Halep, campioană şi la flotări! Clipul care face senzație pe twitter VIDEO

Simona Halep se află în linie dreaptă cu pregătirea pentru Australian Open, primul Grand Slam, alături de Sergiu Celebidachi (20 de ani), cel care i-a fost sparring partner. La finalul antrenamentului, cei doi s-au apucat de făcut flotări, iar sportiva a fost cea care a câștigat!

Simona Halep, campioană şi la flotări

„Nu o provocați niciodată pe Simona Halep la flotări”, se precizează pe contul de twitter „Billie Jean King Cup” (noua denumire a FedCup).

Simona Halep, anunţ despre vaccinarea antiCovid-19. Ce decizie a luat sportiva

Conform organizatorilor de la Melbourne, Australian Open va debuta pe 8 februarie 2021. Simona Halep va fi cap de serie numărul doi. La ediția din 2020, Simona Halep a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învinsă de Garbine Muguruza.

Recent, Simona Halep a anunţat pe 9 noiembrie că s-a vindecat de COVID-19 şi le-a mulţumit medicilor de la „Matei Balş” pentru sprijinul acordat în acea perioadă. Ulterior, sportiva a transmis un mesaj celor care contestă existenţa acestui virus. „Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă”, a afirmat Simona Halep.


loading...
Partenerii noștri