Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”, astăzi Dinamo – FCSB în prim-plan!

Ieri ne-am dublat investiția cu selecții din fotbal și hochei. Succesul gazdelor obținut inclusiv în prelungiri la duelul Esbjerg – Frederikshavn (5-4), minim două goluri în Hatayspor - Fenerbahce (1-2) și "1 cu handicap 0" la Galatasaray – Basaksehir (3-0) au fost selecțiile care ne-au "înverzit" biletul. Astăzi profitul ne este livrat de același mix de sporturi, fotbal-hochei.

03 feb. 2021, 12:57
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”, astăzi Dinamo – FCSB în prim-plan!
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost "verde", astăzi Dinamo - FCSB în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem cota 2 de astăzi cu disputa dintre Ekaterinburg și Kazan din prima ligă de hochei din Rusia. Gruparea vizitatoare este lideră în Conferința de Est și are prima șansă la victorie în această partidă. În plus, Kazan are și cea mai bună ofensivă cu 168 de goluri înscrise în 52 de etape, o medie de peste 3 reușite pe meci. În aceste condiții mizăm simplu pe cel puțin două goluri marcate de oaspeți.

Cu 8 victorii consecutive în Premier League, lidera Manchester City este favorită în deplasare la Burnley, grupare aflată pe locul al 16-lea. Pariem pe succesul „cetățenilor”, selecție câștigătoare în ultimele 7 confruntări directe în care golaverajul este unul zdrobitor în favoarea echipei antrenate de Guardiola, 28-1.

Închidem cota 2 cu „Eternul Derby”, duelul dintre Dinamo și FCSB. E o confruntare care mai mereu a produs spectacol, iar partida de astăzi nu are de ce să fie o excepție. Nu ne complicăm și mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în 19 din ultimele 20 de confruntări directe în care Dinamo a fost gazdă.

Citeşte şi: Dinamo cere control antidoping la FCSB înainte de derby. Ce spune regulamentul

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 3 februarie

16:00, (hochei) Ekaterinburg – Kazan, oaspeții peste 1.5 goluri, cota 1.30

20:00, Burnley – Manchester City, 2, cota 1.22

20:45, Dinamo – FCSB, peste 1.5 goluri, cota 1.36
COTA TOTALĂ: 2.15

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Vezi aici cele mai importante ştiri din sport


loading...
Partenerii noștri