Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ieri a fost „verde”. Vezi selecţia de astăzi

Trei dintre favoriții de la Wimbledon ne-au adus ieri profit. Isner, contra lui Ruud, Gilles Simon, în meciul cu Caruso și nemțoaica Goerges, în confruntarea cu românca Ruse, și-au adjudecat victorii, fără set pierdut.  

RomaniaTV.net
03 iul. 2019, 08:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ieri a fost „verde”. Vezi selecţia de astăzi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Continuăm seria biletelor alcătuite din ponturi pe meciurile programate la Wimbledon.

Pentru început ne îndreptăm atenția către disputa dintre J. Chardy si D. Goffin. Sportivul belgian are un joc solid, consistent, calități reconfirmate și în precedentul turneu. La Halle, tot pe iarbă, Goffin a ajuns până în finală, acolo unde a pierdut în fața lui Roger Federer, un mare specialist al acestei suprafețe de joc.

A doua selecție de pe bilet are în vedere jocul A. Seppi – G. Pella. Deși a trecut de Marius Copil în turul anterior, evoluțiile pe iarbă ale argentinianului, raportat la ultimele stagiuni, sunt mai degrabă modeste. Seppi este favorit sa se impună, dar pariul selectat de noi permite chiar și un eșec al italianului.

În final, poate cel mai simplu pont de pe bilet. Auger-Aliassime, noua senzație a tenisului masculin mondial, luptă împotriva francezului Moutet (84 ATP), pentru accederea următoarea fază a Grand Slem-ului londonez. Pariem pe victoria canadianului, care ar ajunge astfel la al 9-lea succes pe iarbă, în cele 13 confruntări ale sezonului.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

14:30, J. Chardy – D. Goffin, 2 cota 1.33

16:30, A. Seppi – G. Pella, A. Seppi câștigă peste 1.5 seturi, cota 1.25

16:30, F. Auger-Aliassime – C. Moutet, 1, cota 1.20

Cotă finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.