Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri ne-am atins ținta! Astăzi investim variat

Alegerile de miercuri s-au dovedit extrem de inspirate. Am alăturat pe varianta de bilet propusă cel puțin două goluri marcate de oaspeți în St. Johnstone – Celtic (scor 0-3) și două sau mai multe modificări ale tabelei în jocul Moreirense – Braga (scor 1-2). Și pariul pe Sunderland, 2 cu handicap 0 la Tranmere a fost ”verde”. Grație succesului cu 1-0, favorita și-a adjudecat toate punctele meciului.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 13:11
Biletul zilei pariuri1x2.ro:  Ieri ne-am atins ținta! Astăzi investim variat

Biletul zilei pariuri1x2.ro


Ponturi din 3 sporturi pe varianta de bilet oferită astăzi de redacția site-ului Pariuri1x2. Mizăm pe favoriți, în această categorie intrând astăzi Shaun Murphy, contra lui Tom Ford, în disputa de la Mastersul de Snooker al Germaniei și formația Hamburg, în confruntarea cu Nurnberg de pe teren propriu. Obiective diferite pentru echipele din acest duel, cu Nurnberg luptând să se mențină în Zweite Bundesliga și Hamburg, în topul 3 al echipelor cu șanse foarte mari să revină în prima ligă de fotbal a Germaniei.

 

Pronosticul pe goluri, nelipsit de pe biletele noastre, are în vederea confruntarea Magnitogorsk – Jokerit, din runda cu numărul 53 a KHL-ului. Pontul propus, peste 3.5 goluri, își găsește argumente solide în evoluțiile și rezultatele din actual sezon, ale celor două formații. Totuși, Jokerit ține să pluseze. Media de goluri consemnată în jocurile finlandezilor din acest campionat este de 5.3/partidă!

 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

JOI – 30.01.2019
(HOCHEI) MAGNITOGORSK – JOKERIT PESTE 3.5 GOLURI COTA 1.28
(SNOOKER) FORD – MURPHY 2 COTA 1.36
HAMBURG – NURNBERG 1 CU HA 0 COTA 1.18
COTA TOTALĂ: 2.05

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.