Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, profit dublat! Aici, o nouă selecţie

Pariurile simple ne-au asigurat ieri câștigul. Am pariat pe variantele peste 1.5 goluri marcate în Guimaraes – Setubal, scor 2-0 și Altacht – Austria Viena, scor 1-2. În completare, pronosticul pe cel puțin o reușită a oaspeților, în Leganes – Sevilla, meci câștigat clar de anadaluzi, cu scorul de 3-0.

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 09:23
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, profit dublat! Aici, o nouă selecţie

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi combinăm sporturile. Mizăm pe favoritul meciului de darts dintre Cole și Justicia, partidă programată de la ora 15:40 în cadrul turului 4 al întrecerii ” Icons of Darts Live League”.

Investim pe un gol al gazdelor în Odd – Bodo-Glimt, ținând cont în primul rând de ultimele două rezultate obținute de trupa din Skien, în campionat: 4-1 cu Valerenga și 5-0 cu Strat.

În final, un pariu din liga a 3-a germană. Braunschweig atacă promovarea, iar un succes pe teren propriu cu Mannenheim, formația cu o singură victorie obținută în ultimele 6 etape, este rezultatul de luat în calcul. Ne ”acorperim”, însă, investind pe pariul 1 fără remiză.

Analizele detaliate ale acestor evenimente, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
MIERCURI, 1 IULIE
(DARTS) COLE – JUSTICIA 1 COTA 1.28
ODD – BODO GLIMT GAZDELE MARCHEAZĂ COTA 1.26
BRAUNSCHWEIG – MANNHEIM 1 CU HA 0 COTA 1.25

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.