Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Menţinem ritmul!

Ieri am mizat pe 3 partide din preliminariile Ligii Campionilor. Am pariat pe câte cel puțin două goluri în două meciuri, Sparta Praga – Monaco (0-2) și Genk – Șahtior Donețk (1-2), dar și pe "1 cu handicap 0" la Olympiakos – Ludogoreț. Această ultimă dispută s-a încheiat 1-1, iar selecția noastră a primit cota 1. Pentru astăzi am extras 3 selecții din sporturi diferite: fotbal, handbal și tenis. Vezi cum pariem!

04 aug. 2021, 10:51
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Menţinem ritmul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro .

Debutăm în combo-ul de astăzi cu handbal feminin. Suedia o întâlnește pe Coreea de Sud în cadrul sferturilor de finală de la Jocurile Olimpice. Gruparea europeană a avut o evoluție impresionantă în această competiție și are prima șansă la victorie. Mizăm logic că Suedia se va califica în „careul de ași”.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către fotbal. Dinamo Zagreb o întâlnește pe Legia în preliminariile Ligii Campionilor. Gruparea croată este favorită să se impună și fără să ne complicăm, mizăm pe „1 cu handicap 0”. În cazul în care partida se va încheia la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Închidem biletul zilei cu o dispută de tenis masculin din cadrul turneului de la Washington, Reilly Opelka – Galan Riveros. Se joacă pe suprafață rapidă, iar sportivul american are prima șansă la victorie. Evidențiem faptul că tenismenul columbian se află pe locul al 113-lea în ierarhia masculină și nu are rezultate notabile pe hard. Pariem pe victoria obținută de Opelka.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 4 august

11:00, (handbal) Suedia – Coreea de Sud, Suedia se califică, cota 1.22

21:00, Dinamo Zagreb – Legia Varșovia, 1 cu handicap 0, cota 1.22

22:30, (tenis) Reilly Opelka – Galan Riveros, 1, cota 1.36COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.