Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit »» Menţinem ritmul!

Ieri a fost VERDE! Am mizat pe succesul gazdelor în Atalanta - Venezia (2-0), pe victoria oaspeților în Guineea Ecuatoriala – Coasta de Fildes (0-1) și pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj în Inter - Juventus (1-1). Astfel, ne-am dublat din nou investiția. Vezi cum pariem astăzi!

13 ian. 2022, 09:33
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit »» Menţinem ritmul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu disputa dintre Camerun și Etiopia din cadrul Cupei Africii. Naționala antrenată de lusitanul Toni Conceicao are clar prima șansă la victorie într-o partidă care nu promite spectacol. Etiopia are șanse mici să înscrie în această confruntare, iar formația gazdă a acestui turneu nu are motive să forțeze un succes categoric. În aceste condiții, mizăm simplu pe cel mult 3 goluri marcate.

Continuăm cu disputa dintre Liverpool și Arsenal din semifinala EFL Cup. Prima manșă care trebuia să se dispute săptămâna trecută a fost amânată și puțin neobișnuit se va disputa întâi returul și apoi turul. Revenind la partidă, tunarii nu s-au impus în ultimele 11 vizite pe Anfield și nu au mari șanse nici acum, chiar dacă de la „cormorani” lipsesc vedetele Salah și Mane. Pariem „safe” pe 1x.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Milan și Genoa. Se joacă pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei Italiei și evidențiem faptul că mai mereu confruntările directe au produs spectacol. Mizăm simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj și evidențiem faptul că în fiecare din precedentele 5 partide directe s-a înscris de cel puțin 3 ori.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 13 ianuarie

18:00, Camerun – Etiopia, sub 3.5 goluri, cota 1.22

21:45, Liverpool – Arsenal, 1X, cota 1.31

22:00, Milan – Genoa, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.29

Cotă totală: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.