Biletul zilei pariuri1x2.ro: Încă o zi în care combinăm sporturile. Ai aici varianta!

Cel mai profitabil bilet în cota 2 din România, trece printr-o perioada nemaipomenită, cu 8 din ultimele 12 variante propuse, câștigătoare! Pe listă, inclusiv varianta de bilet propusă ieri și formată din ponturi pe cel puțin două goluri înscrise în meciuri de U.C.L. Atalanta – Dinamo Zagreb (2-0) și Lokomotiv Moscova – Leverkusen (0-2). În completare, pontul pe două reușite ale gazdelor în meciul de hochei din prima ligă rusă, dintre Dyn. Moscova si Yaroslavl (4-1).

RomaniaTV.net
27 nov. 2019, 07:26
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Încă o zi în care combinăm sporturile. Ai aici varianta!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri ne îndreptăm atenția către un bilet format, încă o dată, din meciuri de fotbal și hochei. Investim pe cel puțin un punct câștigat de Inter, pe terenul Slaviei Praga, partidă în care milanezii luptă petru menținerea în cursa calificării către optimile Ligii Campionilor.
Tot x2 este pariul selectat și pentru meciul din prima ligă de hochei a Cehiei, ce le opune pe Vitkovice și Sparta Praga. Oaspeții sunt lideri ai clasamentului, cu 17 victorii repurtate în 21 de runde și 78 de goluri înscrise.
În final, pariem și un meci din liga secundă fotbalistică a Angliei. West Brom, trupă favorită la promovarea directă în Premier League, are prima șansă în confruntarea de acasă cu Bristol. Să reținem totuși încă un aspect: trupa vizitatoare ocupăă locul 4 în clasamentul deplasărilor. Bristol a acumulat 16 puncte în 9 meciuri, reușind să înscrise de 15 ori.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

MIERCURI
SLAVIA PRAGA – INTER X2 COTA 1.30
(HOCHEI CEHIA) VITKOVICE – SPARTA PRAGA X2 COTA 1.28
WBA – BRISTOL CITY PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.22
COTA TOTALĂ: 2.03


Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.