Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Începem weekendul cu o dublă din Liga Naţiunilor

România debutează azi în noua competiție europeană, dar pronosticurile noastre nu îi vizează pe “tricolori”. Pariem pe cele mai tari confruntări ale zilei, cele din Ligile A și B.

RomaniaTV.net
07 sept. 2018, 06:50
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Începem weekendul cu o dublă din Liga Naţiunilor

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

La Bologna, Italia primește vizita Poloniei, într-o confruntare a echipelor care au suferit dezamăgiri în ultima perioadă. Peninsularii au ratat calificarea la Cupa Mondială, în timp ce polonezii au avut o prestație sub așteptări într-o grupă accesibilă în Rusia. Rezultatele slabe au dus la schimbari recente ale selecționerilor celor două țări. Acesta va fi al patrulea meci al mandatului lui Mancini și doar primul pentru Brzeczek. Italienii ar putea beneficia de faptul că jucătorii au avut mai mult timp să se obișnuiască cu cerințele tehnicianului, iar noi așteptăm ca echipa gazdă să câștige cel puțin o repriză a duelului.

Turcia, condusă de Mircea Lucescu, intră și ea în competiție astăzi. La Trabzon vine Rusia, gazda și sfert-finalista turneului din această vară. Oaspeții ar putea simți lipsa unor jucători importanți care nu au făcut deplasarea. Igor Akinfeev, Alan Dzagoev și Aleksandr Golovin sunt accidentați, în timp ce unii veterani s-au retras de la națională la încheierea turneului final. Turcia are astfe o bună oportunitate de a începe cu dreptul. Ne așteptăm totuși la o luptă încrâncenată și credem că vor fi arătate minim trei cartonașe.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:45 Italia – Polonia, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză

Ora 21:45 Turcia – Rusia, Peste 2,5 cartonașe

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.