Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Începem weekendul fotbalistic cu trei pronosticuri

Pentru dublarea mizei, vineri am pregătit pronosticuri pentru partide de fotbal din Olanda, Germania și Anglia.

RomaniaTV.net
23 nov. 2018, 07:26
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Începem weekendul fotbalistic cu trei pronosticuri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Fie că este echipa care punctează sau cea care încasează, meciurile lui Jong PSV sunt mai tot timpul spectaculoase. Golurile nu ar trebui să lipsească nici în această seară, când echipa din Eindhoven se deplasează la Rotterdam, pentru meciul cu Sparta. Pariem pe înscrierea a minim trei goluri în această confruntare.

Runda precedentă Stuttgart a obținut doar a doua victorie a sezonului, împotriva lui Nurnberg, una dintre candidatele la retrogradare din Bundesliga. Aceasta a venit după patru înfrângeri dure și nu ne așteptăm ca problemele echipei să fi încetat cu ea. Leverkusen are suficientă calitate în atac pentru a se impune în fața propriilor fani, iar noi am ales un pariu pe cel puțin o repriză câștigată de gazde.

Încheiem cu un meci din Championship. West Brom își poate îmbunătăți clasarea între primele șase echipe cu un rezultat bun pe terenul lui Ipswich, ultima clasată. Chiar dacă vizitatorii au câștigat doar unul din cele mai recente patru meciuri, ei ar trebui să nu aibă probleme în a marca împotriva uneia dintre cele mai slabe defensive din ligă.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:00 Sparta Rotterdam – Jong PSV, Peste 2,5 goluri, cota 1,38

Ora 21:30 Leverkusen – Stuttgart, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză), cota 1,25

Ora 21:45 Ipswich – West Brom, Echipa oaspete înscrie, cota 1,17

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.