Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Încheiem săptămâna cu o variantă din fotbalul intercluburi

Înfrângerea surprinzătoare a Simonei Halep în partida disputată în turul trei la Wimbledon ne-a costat câștigarea biletului de ieri. Deși oferta de azi este una modestă, am analizat evenimentele și am conceput o variantă de cota 2.

RomaniaTV.net
08 iul. 2018, 08:51
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Încheiem săptămâna cu o variantă din fotbalul intercluburi

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

După un start excelent de sezon, rezultatele meciurilor jucate de Ranheim în deplasare au început să sufere. Echipa a pierdut ultimele trei partide pe teren străin. Adversara de azi va încerca să profite de acest lucru. Cu 12 goluri marcate în ultimele patru jocuri acasă, Sarpsborg speră să marcheze și azi golurile pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc. Noi așteptăm minim două două modificări ale tabelei în această confruntare.

Într-o altă partidă din Eliteserien, Molde primește vizita Valerengăi. Pe teren propriu, Molde a câștigat șase din ultimele șapte confruntări directe. Cu trei victorii consecutive în fața propriilor fani, în tabăra gazdelor domnește optimismul în privința obținerii unui rezultat bun azi. Noi pariem pe minim un gol marcat de Molde.

Pronosticul care completează varianta de azi vine din MLS și vizează derby-ul orașului New York, dintre City și Red Bulls. Cele două ocupă locurile trei și respectiv doi în Conferința de Est și concurează pentru calificarea în sferturile play-off-ului. New York City are cele mai bune rezultate din MLS în partidele pe teren propriu. Neînvinsă și cu o medie de trei goluri înscrise pe meci, City va spera să continue în mod similar și acum, împotriva concitadinei. Oaspeții vin cu un moral excelent, după trei victorii consecutive. Așteptăm o partidă spectaculoasă. Derby-ul nu ar trebui să se încheie cu mai puțin de trei reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 19:00 Sarpsborg 08 – Ranheim, Peste 1,5 goluri

Ora 21:00 Molde – Valerenga, Molde înscrie peste 0,5 goluri

Ora 02:00 New York City – New York Red Bulls, Peste 2,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.