Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Inter, Barcelona şi Tottenham ne asigură profitul

Avem parte de o ofertă extrem de generoasă în penultima zi a săptămânii. Extragem 3 pronosticuri simple, pe 3 dintre favoritele certe ale zilei în Serie A, La Liga și Premier League.

RomaniaTV.net
16 sept. 2017, 09:20
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Inter, Barcelona şi Tottenham ne asigură profitul

Biletul zilei

Inter va căuta să recupereze la Crotone, punctele pierdute, poate prea ușor, în campionatul anterior. Forța interiștilor este acum cu totul alta, Perisic, Icardi, Candreva și compania adunând în primele 3 etape 9 puncte, cu golaveraj 8-1. La Crotone se prefigurează un nou succes.  

Barcelona va încercă să-și mențină forma excelentă, în fief-ul lui Getafe. În ultimele 3 meciuri directe, gruparea ”blaugrana” s-a impus de fiecare dată la 0, marcând nu mai puțin de 14 goluri!

Ultimul pont de pe biletul zilei este extras de redacția www.pariuri1x2.ro din Premier League. După 3-1 la Londra cu Borussia Dortmund, în UCL, Tottenham nu ar trebui să întâmpine nicio problemă în a o depăși, tot acasă, pe mult mai modesta Swansea.

Biletul zilei

16:00 Crotone – Inter, 2

17:15 Getafe – Barcelona, 2

19:30 Tottenham – Swansea, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

CITESTE SI: Pariem in etapa a 5-a din Premier League! Duminica se joaca doua derby-uri. PONTURILE si avancronicile