Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim profitul mizând pe meciurile echipelor româneşti in Europa League!

Investim pe un nou combo în cota 2, căutând să lăsăm în urmă ghinionul fantastic de care ieri am avut parte. Dacă pariurile pentru meciurile Odd – Stabaek (peste 1.5 goluri, scor 2-1) și Linfield – Rosenborg (oaspeții câștigă, scor 0-2) au ieșit câștigătoare fără emoții, pronosticul pe victoria gazdelor în pe Slovan Bratislava – Sutjeska ne-a fost anulat de golul egalizator marcat de oaspeți în minutul 90+5.

RomaniaTV.net
11 iul. 2019, 08:24
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim profitul mizând pe meciurile echipelor româneşti in Europa League!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Două dintre pariurile incluse pe varianta de bilet a zilei, au în vedere prestațiile echipelor românești în Liga Europa. FCSB joacă împotriva moldovenilor de la Milsami, primul meci oficial al stagiunii în curs. Trupa lui Andone este mare favorită a partidei, însă cotele la 1 solist nu sunt deloc tentante. Mizăm în schimb pe goluri, cel mult 5 înscrise.

Deși nu s-a descurcat prea bine în amicalele verii, Craiova are toate motivele să spere la un rezultat pozitiv pe terenul formației Sabail. Trupa azeră este la doar al 3-lea sezon de existență, experiența echipei în cupele europene fiind nulă.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Molde și KR Reykjavik. Alegem pariul logic, 1 solist, având ca argumente, pe lând valoarea superioară a gazdelor și o statistică care spune că actualul lider din prima ligă a Norvegiei nu a mai pierdut de aproape un an un meci oficial disputat acasă.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

19:00, Sabail – Universitatea Craiova, x2, cota 1.22
20:00, Molde – KR Reykjavik, gazdele sa castige, cota 1.22
21:30, FCSB – Milsami, sub 5.5 goluri, cota 1.36
Cotă finală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.