Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Investim pe duelurile de Liga Campionilor de la Munchen şi Barcelona

Încurcați de Halep. Ieri am pariat inspirați pe succesul lui Isner, în duelul cu Pella (6-3, 6-4) și pe cel puțin un set câștigat de Khachanov, în meciul contra compatriotului Rublev (7-5, 6-3). Din păcate, tot în cadrul turneului de la Indian Wells, Simona Halep a fost învinsă surprinzător, în 3 seturi, de cehoiaca Vondrousova, o sportiva in varsta de doar 19 ani. Iată cum pariem astăzi: Aici ai biletul zilei!

RomaniaTV.net
13 mart. 2019, 11:34
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Investim pe duelurile de Liga Campionilor de la Munchen şi Barcelona

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Ne îndreptăm atenția mai ales către duelurile din Liga Campionilor. Barcelona nu va avea o manșă retur simplă cu Lyon. Totuși, valoarea superioară a gazdelor, precum și statistica ce spune că trupa catalană nu a mai pierdut din anul 2013 un meci european pe teren propriu, sunt argumente pentru varianta 1 solist.

Pentru a doua partidă a serii în Liga Campionilor, Bayern – Liverpool, am pregătit un pronostic aparte. Mizăm pe faptul că nu se va acorda nici un cartonaș galben, în primele 15 minute ale jocului de la Munchen.

Completăm cu un pont de la Indian Wells, în vizorul nostru fiind întâlnirea Struff – Raonic. Mergem pe mâna canadianului, un specialist al acestui turneu, în cadrul căruia, doar la ultimele 4 ediții, a disputat două semifinale și o finală.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

FC BARCELONA – OL. LYON 1 COTA 1.22

BAYERN – FC LIVERPOOL SUB 0.5 CARTONAȘE GALBENE ÎNTRE MINUTELE 0-15 COTA 1.22

STRUFF – RAONIC 2 COTA 1.36

COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.