Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Investim pe meciurile din cupe. Aşa ne dublăm astăzi investiţia

Redacția www.pariuri1x2.ro caută să încheie perfect această lună, cu un nou combo câștigător. Ieri am avut succes cu varianta oferită, mizând pe cel mult 3 goluri în Guingamp – Montpellier, scor 0-0, dar și cel puțin două în confruntarea Everton – West Ham, rezultat final 4-0. Am avut inclus pe bilet și victoria gazdelor în Manchester City – Southampton. Cu mari emoții, liderul din Premier League s-a impus cu 2-1.

RomaniaTV.net
30 nov. 2017, 10:20
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Investim pe meciurile din cupe. Aşa ne dublăm astăzi investiţia

Biletul zilei

Astăzi încercăm să profităm la maximum de meciurile programate în cupele interne. Pe bilet avem ponturi pentru două din disputele zilei în Cupa României. Pariem pe faptul că Juventus se focusează acum pe evitarea retrogradării, cupa nefiind un obiectiv de luat în calcul. Bucureștenii nu vor avea o deplasare simplă nici la Hermannstadt, formație care în faza anterioară, tot la Sibiu, a eliminat-o pe FC Voluntari.

FCSB va încerca să răzbune, pe terenul Timișoarei, parcursul slab din ultima perioadă. Totuși, cu o echipă formată din multe rezerve, ”roș-albaștrii” le vor oferit și gazdelor șanse bune la bifarea unui rezultat decent. Ne ferim de pariurile ”1,x,2” sau pe calificarea unei formații și mizăm pe goluri: peste 1.5.

Avem pe bilet și un meci din Cupa Elveției. Young Boys pornește mare favorită, la Berna, contra lui St.Gallen, colegă de eșalon în Super Ligă. Poate, chiar, prea favorită, în condițiile în care trupa gazdă a arătat că este dispusă să riște oricare altă țintă stagională, pentru atingerea obiectivului suprem: cucerirea titlului. Ținem cont de acest aspect și pariem pe o confruntare în care și St.Gallen va avea un cuvânt greu de spus.

Biletul zilei

14:00 Hermannstadt – Juventus București, 1x

21:15 Young Boys – St.Gallen, 2 cu handicap asiatic +2

21:30 ACS Poli Timișoara – FCSB, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.