Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe selecţii din Germania, Cehia şi Israel

Trei pariuri simple sunt pregătite să ne aducă astăzi profit. Mizăm pe două dintre meciurile zilei în care avem favorite certe, alături de o confruntare ce se anunță destul de săracă în goluri.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 07:08
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe selecţii din Germania, Cehia şi Israel

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început mergem în liga a 3-a din Germania, pentru duelul ce le opune pe prima și ultima clasată, Dusiburg – Carl Zeiss Jena. Pariem 1 solist, rezultat ce ar consfinți al 20-lea eșec stagional contabilizat de Jena, în 29 de runde.

 Tot pe succesul gazdelor pariem și în meciul din Cehia dintre Sparta și Teplice. La limita play-off-ului pentru titlu, praghezii nu-și permit derapaje mai ales acasă, în meciurile contra formațiilor din subsol.

Inchidem biletul în cota 2 de astăzi cu derby-ul Maccabi Tel Aviv – Maccabi Haifa. Primele două clasate din Liga ha’Al nu promit o confruntare foarte spectaculoasă. Gazdele au 2 goluri încasate pe teren propriu în acest campionat, în timp ce defensiva trupei din Haifa a fost depășită doar de 7 ori în 13 deplasări. De remarcat și faptul că Maccabi Tel Aviv ar putea fi tentată să apere o remiză în acest derby, rezultat prin care și-ar apăra avansul consistent din fruntea ierarhiei.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 3 iunie
20:00, Dusiburg – Carl Zeiss Jena, 1, cota 1.30

20:45, Maccabi Tel Aviv – Maccabi Haifa, sub 3.5 goluri, cota 1.28

21:00, Sparta Praga – Teplice, 1, cota 1.22

Cotă finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.