Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Investiţia de sâmbătă poate fi dublată de goluri şi cornere

Biletele acestei săptămâni ne-au adus câștiguri și vrem să încheiem în forță. Pentru azi am pregătit o variantă formată din trei pronosticuri pentru meciuri de fotbal.

RomaniaTV.net
20 oct. 2018, 07:12
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Investiţia de sâmbătă poate fi dublată de goluri şi cornere

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Deschidem biletul cu un pronostic pentru derby-ul zilei, confruntarea dintre Chelsea și Manchester United. Gazdele pot prelua șefia clasamentului din Premier League, cel puțin temporar. Oaspeții sunt deja la șapte puncte în urma primelor clasate și nu își mai permit să piardă teren. Mizele sunt mari, așa că ne așteptăm la un meci disputat, iar noi pariem pe minim două goluri înscrise.

În Liga 1, Hermannstadt, fără victorie în precedentele șase etape, va încerca să pună capăt seriei negre în partida cu Astra. Giurgiuvenii vin după două înfrângeri consecutive, dar cu cea mai bună defensivă din ligă nu vor fi ușor de învins. Ne așteptăm ca golurile să fie rare, dar anticipăm în schimb un număr ridicat de lovituri de la colțul terenului. Pariul nostru pentru această partidă este „peste 6,5 cornere”.

Juventus are un parcurs perfect în Serie A, cu maximum de puncte după opt runde. Ronaldo a ajuns la cota patru în tricoul torinezilor și lucrurile par să meargă tot mai bine pentru campioana Italiei. Juventus primește azi vizita lui Genoa și anticipăm cel puțin două goluri marcate de gazde. Ar putea avea nevoie de asta pentru a obține cele trei puncte, în special având în vedere că în tabăra oaspeților este golgheterul Serie A, Krzysztof Piatek.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 14:30 Chelsea – Manchester United, Peste 1,5 goluri

Ora 16:00 FC Hermannstadt – Astra Giurgiu, Peste 6,5 cornere

Ora 19:00 Juventus – Genoa, Gazdele peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.