Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investiţiile de miercuri se fac pe cupe!

Ieri am avut una caldă și alta rece. S-a dat un verdict pozitiv în ceea ce privește biletul zilei de luni, format cu predilecție din meciuri de tenis. Varianta de marți a fost, însă, pierdută într-un mod frustrant. Aveam nevoie de minim 2 goluri marcate în Napoli – Roma, meci încheiat cu scorul de 1-0, după o deschidere de scor realizată încă din minutul 2, penalti ratat de oaspeți și o mulțime de alte faze periculoase.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 06:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro:  Investiţiile de miercuri se fac pe cupe!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

După ce în ultimele două zile am combinat sporturile, mizând pe fotbal, tenis și hochei, astăzi ne focusăm doar pe ”sportul rege”. Pariem pe 3 evenimente, din selecție făcând parte și Reims – PSG, a doua semifinală de Cupa Ligii Franței. Mare favorită este trupa vizitatoare, ce se mobilizează exemplar în meciurile interne cu miză. În același timp, PSG are și câteva revanșe personale cu Reims, formație care, surprinzător, și-a adjudecat ultimele două dispute directe.
Pentru ultimele două selecții mergem în Scoția și Anglia. Anticipăm goluri în Hibernian – Hamilton, meci în care gazdele caută să-și consolideze clasarea pe loc de play-off. În liga secundă engleză, Fulham încearcă să profite de pașii greșiți ai primelor două clasate, un succes la Charlton aducând-o la un singur punct de locurile ce promovează fără baraj în Premier League.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri– 22.01.2020
HIBERNIAN – HAMILTON PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.22
REIMS – PSG 2 COTA 1.35
CHARLTON – FULHAM X2 COTA 1.22
COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.