Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi mizăm pe partidele din startul noului sezon de fotbal european

Ziua de joi programează o serie lungă de partide din turul secund al calificărilor pentru Europa League. Dintre aceste confruntări am ales și noi disputele pe care vom paria astăzi în încercarea de a ne dubla investiția.

RomaniaTV.net
12 iul. 2018, 06:25
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi mizăm pe partidele din startul noului sezon de fotbal european

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

CSKA Sofia va întâlni Riga FC. Formația letonă, înființată în 2015, este la prima calificare în Europa League și se luptă pentru titlu în competiția internă. Această performanță nu este însă atât de impresionantă, având în vedere nivelul scăzut al ligii letone. Deplasările sunt un punct slab al echipei din Riga, care a pierdut doar două confruntări din ultimele 15, dar ambele pe teren străin. CSKA Sofia este neînvinsă în perioada de pregătire, după ce a jucat chiar și cu echipe precum Shakhtar sau Brondby. Diferența dintre cele două echipe este importantă, iar bulgarii ar trebui să arate asta pe teren în această primă manșă.

Cliftonville a încheiat excelent sezonul, câștigând cele două partide din play-off-ul de calificare pentru Europa League. Forma bună nu a continuat și în amicalele de pregătire, echipa nord-irlandeză nereușind să câștige cu Derry City și Shelbourne. Nordsjaelland a avut mult mai mult succes, legănd o serie de cinci victorii în meciurile amicale și învingând printre altele și pe Ajax sau PAOK. Echipa a primit cu regularitate goluri, dar ofensiva a fost în mare formă. Acest lucru ne face să ne așteptăm la o nouă partidă cu numeroase reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:45 CSKA Sofia – Riga FC, 1
Ora 21:45 Cliftonville – Nordsjaelland, Peste 2,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România