Biletul zilei pariuri1x2.ro: Joi ne dublăm investiţia cu o singură selecţie!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

14 iul. 2022, 15:47
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Joi ne dublăm investiţia cu o singură selecţie!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dominic Thiem îl întâlnește pe Roberto Agut Bautista în cadrul turneului de zgură de la Bastad, Suedia. Sportivul austriac a trecut în turul anterior de Emil Ruusuvuori în 3 seturi. Acesta a fost doar al doilea succes din ultimele 14 partide, precedentul fiind impotriva unui alt austriac clasat pe locul al 198-lea ATP, Filip Misolic. Așadar, Thiem este departe de forma pe care o arăta în urmă cu câțiva ani.

De partea cealaltă, ibericul aflat pe locul al 20-lea în ierarhia mondială masculină și favorit 4 al acestui turneu, are clar prima șansă la victorie. Mizăm logic pe un succes în două seturi obținut de Roberto Agut Bautista pentru o cotă de 2.08.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Citeşte şi Cod Fiscal 2022. Ce spun Rombet, Romslot și Romanian Bookmakers de schimbările pe piaţa pariurilor

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 14 iulie

15:00, Dominic Thiem – Roberto Agut Bautista, Agut Bautista să câștige 2-0, cota 2.08

Cotă totală: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Citeşte şi Cutremur pe piaţa pariurilor din România. Statul vrea impozitarea câştigurilor cu 40%, taxele de acum pleacă de la 1%!