Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi ne îndreptăm atenţia asupra duelurilor din Liga Naţiunilor

Azi începe o nouă rundă de meciuri în Liga Națiunilor. Le-am analizat și am conceput un bilet de cotă 2, format din trei pronosticuri.

15 nov. 2018, 08:27
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi ne îndreptăm atenţia asupra duelurilor din Liga Naţiunilor

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Deși a câștigat ambele meciuri jucate până acum în Liga Națiunilor, Belgia este pe locul secund în Grupa 2 din Liga A. O victorie astăzi, în meciul cu Islanda, ar fi foarte importantă pentru ca presiunea înaintea ultimului meci din grupă să fie mai mică. Islandezii au pierdut fiecare meci jucat până acum, primind nu mai puțin de 11 goluri în trei jocuri. Belgienii nu ar trebui să aibă probleme în a marca de cel puțin două ori.

Bosnia și Herțegovina merge în Austria, unde va juca ultimul joc din Grupa 3 a Ligii B. Un egal ar fi suficient pentru asigurarea calificării, după un parcurs perfect până acum. Duelurile din această grupă au fost echilibrate, cu multă atenție acordată defensivei. Acest lucru nu ar trebui să se schimbe într-un meci cu o miză importantă, așa că pariem pe cel mult trei reușite.

Estonia a reușit să obțină un egal în partida tur cu Ungaria, încheiată cu 3-3. Cele două se întâlnesc azi la Budapesta, iar Ungaria nu își mai permite pași greșiți. Gazdele sunt favorite la adjudecarea celor trei puncte puse în joc. Vecinii noștri ar trebui să domine din start confruntarea, contribuind astfel la un număr relativ ridicat de cornere pe care îl anticipăm pentru această partidă.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:45 Belgia – Islanda, Gazdele peste 1,5 goluri, cota 1,27
Ora 21:45 Austria – Bosnia și Herțegovina, Sub 3,5 goluri, cota 1,26
Ora 21:45 Ungaria – Estonia, Sub 10,5 cornere, cota 1,25

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.