Biletul zilei Pariuri1x2.ro. La început de weekend, pariem pe meciuri din Belgia, Germania şi Spania

Cupa Germaniei și La Liga reintră în meniu începând de astăzi. Combinăm două pronosticuri pentru meciuri programate în aceste competiții cu unul pentru un meci din prima ligă belgiană, în încercarea de a ne dubla miza.

RomaniaTV.net
17 aug. 2018, 07:27
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. La început de weekend, pariem pe meciuri din Belgia, Germania şi Spania

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Anderlecht a debutat perfect în noul sezon. După trei runde, echipa este prima în clasamentul Jupiler League, cu maximum de puncte și 11 goluri marcate. Seria poate continua astăzi, când Anderlecht primește vizita lui Mouscron. Golurile ar putea să nu vină ușor, întrucât oaspeții se vor concentra pe apărare. Totuși, aceasta este o oportunitate pentru a paria pe un număr ridicat de cornere obținut de gazde.

În primul ei meci în acest sezon al Cupei Germaniei, Schalke întâlnește Schweinfurt, o echipă din liga regională Bayern. Schweinfurt este neînvinsă în noul sezon, dar diferența dintre echipe este prea mare, așa că luăm în calcul doar victoria prim-divizionarei.

La finalul sezonului trecut Betis a obținut calificarea în Europa League grație, în special, rezultatelor obținute pe teren propriu. În 2018, elevii lui Setien au pierdut doar două meciuri în fața propriilor fani: cu Barcelona și Real Madrid. Considerăm că această serie are șanse bune să continue și pariem pe victoria gazdelor sau remiză.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:30 Anderlecht – Mouscron, Peste 5,5 cornere ale echipei gazdă

Ora 21:45 Schweinfurt – Schalke, 2

Ora 23:15 Betis – Levante, 1X

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.