Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga 1 & Serie A pentru un debut VERDE de săptămână!

Începe o săptămână bogată în evenimente sportive şi cu potenţial profit pentru fiecare. Pentru ziua de luni, vă oferim câteva ponturi bune.

06 dec. 2021, 11:03
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga 1 & Serie A pentru un debut VERDE de săptămână!

Biletul zilei. 

Pentru prima zi a săptămânii am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre FC Argeș și Gaz Metan. Echipa gazdă are prima șansă la victorie și pariem „acoperit” pe 1x. Evidențiem faptul că FC Argeș vine după victorii în Liga 1, cu Univ. Craiova și UTA Arad, iar în Cupa României a trecut de Politehnica Timișoara. De partea cealaltă, formația oaspete a suferit 7 înfrângeri în ultimele 9 deplasări.

Biletul zilei. În Serie A, Empoli o întâlnește pe Udinese. Un meci între două grupări de mijlocul clasamentului și mizăm pe cel mult 4 schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că aceste două formații au înscris împreună 43 de goluri în 15 runde, puțin peste Inter care a reușit 39 de goluri în acest sezon.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre FC Botoșani și Univ. Craiova. Statistica de indică goluri și evidențiem faptul că pariul „ambele înscriu” a fost câștigător în ultimele 3 confruntări directe. Nu ne complicăm și mizăm simplu pe un meci cu cel puțin două reușite.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 6 decembrie

17:30, FC Argeș – Gaz Metan, 1x, cota 1.26

19:30, Empoli – Udinese, sub 4.5 goluri, cota 1.14

20:30, FC Botoșani – Univ. Craiova, peste 1.5 goluri, cota 1.43

COTA TOTALĂ: 2.05

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.