Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga 1 și Serie A pentru un start „verde” de săptămână!

În prima zi a săptămânii profitul ne este livrat de o "dublă" din fotbal. Vezi combo-ul propus de redacția pariuri1x2.ro!

RomaniaTV.net
18 ian. 2021, 16:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga 1 și Serie A pentru un start „verde” de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro.  Deschidem cota 2 de astăzi cu derby-ul Moldovei, Poli Iași – FC Botoșani. Cu 36 de goluri încasate în 16 meciuri, echipa gazda are cea mai slabă apărare și ocupă ultima poziție în Liga 1. De partea cealaltă, gasim o alta defensivă cu mari carențe. Formația antrenată de Croitoru a primit cel puțin un gol în 11 din ultimele 12 runde. În aceste condiții, mizăm simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în ultimele 8 meciuri directe.

Închidem biletul zilei cu partida dintre Cagliari și AC Milan. Cu Ibrahimovic anunțat titular, echipa oaspete are clar prima șansă la victorie în fața unei grupări care nu a mai învins pe nimeni în Serie A de 10 etape. Ba mai mai mult, Cagliari vine după 5 înfrângeri consecutive, patru suferite în competiția internă și una în Cupa Italiei. Pariem 2 solist și evidențiem faptul că AC Milan s-a impus în ultimele 3 confruntări directe, golaveraj 8-0.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 18 ianuarie

17:00, Poli Iași – FC Botoșani în Liga 1, peste 1.5 goluri, cota 1.33

21:45, Cagliari – AC Milan, 2, cota 1.53
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Ştirile din sport sunt aici


loading...