Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ligile engleze inferioare ne pot suplimenta veniturile din martie

Biletul zilei de joi a dus numărul variantelor câștigătoare propuse în martie la 17, garantând că vom încheia și a treia lună din an cu un profit frumos. Mai sunt două zile din lună și câștigurile pot crește. Vineri am conceput un bilet compus exclusiv din pronosticuri pentru meciuri de fotbal din ligile engleze inferioare.

RomaniaTV.net
30 mart. 2018, 05:53
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ligile engleze inferioare ne pot suplimenta veniturile din martie

Biletul zilei

Primul meci de pe biletul conceput astăzi de redacția pariuri1x2.ro , Fylde – Halifax, vine din National League. Echipa gazdă este foarte ofensivă pe teren propriu, având o medie de 3,2 goluri marcate pe meci pe parcursul ultimelor zece partide disputate. Halifax, locul 16, dar cu 42 de reuşite stagionale, își poate aduce și ea aportul la numărul de goluri marcate. Mizăm pe un peste 1.5 goluri în acest duel.

Celelalte două partide pe care vom paria sunt propuse de etapa cu numărul 39 din Championship. Bristol City speră la promovare, dar pentru a își îmbunătăți șansele are nevoie de victorie la Barnsley. Gazdele sunt de asemenea presate să obțină un rezultat bun, fiind amenințate cu retrogradarea. Fiecare din ultimele șase partide directe ne-au adus minim patru goluri marcate. Astăzi vrem să vedem măcar două.

Închidem biletul de astăzi cu un pronostic simplu la meciul dintre Derby și Sunderland. Echipa oaspete, pe care nu de mult o vedeam evoluând în prima ligă engleză, are șanse mari să ajungă în al treilea eșalon fotbalistic englez la finalul acestui sezon. Sunderland e ultima în Championship, iar o deplasare pe Pride Park, pe terenul formaţiei de pe locul 5, are şanse scăzute să-i aducă punct sau puncte. Nu pariem pe un succes al lui Derby, dar ne așteptăm ca aceasta să își adjudece cel puțin una dintre cele două reprize.

Biletul zilei

Ora 17:00 Fylde – Halifax, Peste 1,5 goluri

Ora 17:00 Barnsley – Bristol City, Peste 1,5 goluri

Ora 21:45 Derby – Sunderland, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.