Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Luni pariem pe partidele ce încheie rundele din România, Anglia şi Spania

Pentru dublarea mizei de azi am ales trei pronosticuri. Pariem pe cornere și goluri în partidele programate în Liga 1, Premier League și La Liga.

RomaniaTV.net
26 nov. 2018, 08:00
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Luni pariem pe partidele ce încheie rundele din România, Anglia şi Spania

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

FC Botoșani este pe penultimul loc în Liga 1. Conducerea clubului moldovean a numit un nou antrenor în pauza competițională. Liviu Ciubotariu are o misiune dificilă la debut, în meciul cu Universitatea Craiova. Faptul ca golgheterul oltenilor, Alexandru Mitriță nu va juca oferă o șansă în plus gazdelor. Noi nu vom paria însă pe câștigătoare, ci pe numărul de cornere. Așteptăm cel puțin șapte.

Am putea avea parte de și mai multe lovituri de la colțul terenului în partida dintre Burnley și Newcastle. Cele două vor să se îndepărteze de zona retrogradării, dar acest lucru nu este ușor având în vedere dificultatea pe care o întâmpină în a marca goluri. Fazele fixe pot fi cruciale, iar noi pariem pe cel puțin nouă cornere.

Completăm biletul cu pronosticul pentru duelul dintre Real Sociedad si Celta Vigo. Oaspeții vin cu un nou tehnician, dar nu ne așteptăm ca filosofia ofensivă a echipei să sufere o modificare radicală încă din primul meci. Partidele dintre cele două echipe ne-au obișnuit cu multe goluri, ambele echipe reușind să înscrie de cele mai multe ori. Ar trebui să avem parte de cel puțin două reușite și azi.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 20:30 FC Botoșani – Universitatea Craiova, Peste 6,5 cornere, cota 1,23

Ora 22:00 Burnley – Newcastle, Peste 8,5 cornere, cota 1,30

Ora 22:00 Real Sociedad – Celta Vigo, Peste 1,5 goluri, cota 1,26

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.