Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mai simplu nu se poate! Vezi pariurile!

Investim pe 3 dintre cele mai logice pronosticuri ale zilei. În selecție, meciurile de fotbal programate la Valencia, Stockholm și Salzburg

RomaniaTV.net
24 apr. 2019, 13:42
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mai simplu nu se poate! Vezi pariurile!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dacă CF Valencia are astăzi o deplasare de foc la Atletico Madrid, rivala locala a ”liliecilor”, Levante, primește vizita lui Betis Sevilla. Meciul este de importanță vitală pentru ambele trupe, cu ținte clare pe final de stagiune internă. Levante luptă pentru evitarea retrogradării din La Liga, în timp ce Betis speră în continuare la un loc de cupă europeană. Mizăm pe goluri, cel puțin două marcate.
Un pronostic pe goluri avem și pentru duelul Salzburg – Wolfsberger din Bundesliga austriacă. Gazdele sunt net superioare la toate capitolele, argument forte pentru varianta propusă: Salzburg înscrie de cel puțin două ori.
Ultimul pronostic de pe biletul zilei vine din Suedia. Chiar daca a pornit destul de greu în noul sezon, AIK Stockholm nu ar trebui să rateze puncte în jocul de acasă cu Hacken, echipa împotriva căreia are un palmares fantastic: o singură înfrângere în meciurile de campionat din ultimii 20 de ani!  Ne luăm totuși măsuri de precauție și investim pe o șansă dublă, 1x.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

LEVANTE – REAL BETIS PESTE 1.5 GOLURI
AIK STOCKHOLM – HACKEN 1X COTA 1.33
SALZBURG – WOLFSBERGER GAZDELE MARCHEAZĂ 2+ COTA 1.33

COTA TOTALĂ: 2.09 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.