Biletul zilei pariuri1x2.ro: Marţi, 100% fotbal! Salzburg, Stoke, Milano: Vezi pariurile!

Verdictul în ceea ce privește biletul zilei de luni, se va da în această după amiază sau în…februarie. Meciul Sepsi – Clinceni s-a amânat din cauza ceții, urmând a se relua astăzi, dacă și vremea va ține cu cele două echipe. Celelalte ponturi de pe biletul de luni - peste 3.5 goluri în Jokerit – Spartak Moscova, scor 3-2 și 2 solist în Coreea de Sud – Norvegia, scor 25-36 – au fost câștigătoare.

RomaniaTV.net
10 dec. 2019, 07:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Marţi, 100% fotbal! Salzburg, Stoke, Milano: Vezi pariurile!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi mizăm doar pe fotbal, cu focus pe disputele din Liga Campionilor. Pariem pe șansa dublă, X2, în meciul Salzburg – Liverpool. ”Cormoranii” sunt obligați să câștige măcar un punct în Austria, pentru a se califica în optimile Ligii. Profitând de faptul că este calificată de pe primul loc al grupei și cu un program infernal în următoarele câteva zile, Barcelona își va odihni o buna parte dintre titulari în deplasare la Inter. Mană cerească pentru formația din Milano, care trece de faza grupelor, doar în cazul unui succes.

În final un pont simplu, pe cel puțin două goluri, în meciul Stoke – Luton din liga secundă engleză. Față în față avem două trupe cu mari probleme în ceea ce privește menținerea în divizie. Stoke pornește cu prima șansă în meci la pariuri, aceasta deși formația este ultima clasată în ierarhia jocurilor de pe teren propriu: 10 dispute, doar 7 puncte cucerite, golaveraj 11-18. Luton, în schimb, este ”praf” departe de casă. Eșecuri pe linie în ultimele 5 runde și nu mai puțin de 17 goluri primite!

Toate evenimentele sportive importante ale zilei sunt analizate pe pariuri1x2.ro, cel mai tare site de analiza sportivă și pronosticuri din România.

Biletul zilei:
MARȚI
RB SALZBURG – LIVERPOOL X2 COTA 1.26
STOKE CITY – LUTON TOWN PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.25
INTER – FC BARCELONA 1 CU HA 0 COTA 1.28
COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.