Biletul zilei pariuri1x2.ro: Marţi, încă o zi de profit. Aici ai varianta zilei

Victoria gazdelor in Arsenal – Cardiff  (2-1), golul înscris de oaspeți in Huddersfield – Everton (0-1) și remiza smulsă in-extremis de Swansea,  în disputa de pe teren propriu cu Birmingham (3-3), au fost cele trei rezultate care au ”înverzit” al 12-lea combo în cota 2 propus de redacția site-ului pariuri1x2.ro, în ultimele 14 zile! Țintim și astăzi dublarea mizei, prin intermediul unui nou combo!

RomaniaTV.net
30 ian. 2019, 10:21
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Marţi, încă o zi de profit. Aici ai varianta zilei

Biletul zileipariuri1x2.ro 

Pentru început ne îndreptăm atenția către confruntările zilei în Cupa Italiei. Atalanta – Juventus și Fiorentina – AS Roma sunt meciurile care se vor disputa astăzi, în cadrul sferturilor de finală ale întrecerii. Anticipăm două partide suficient de „deschise”, pentru a ne aduce pe plus cu varianta de pariere ”peste 1.5 goluri”.

Închidem biletul zilei cu duelul FC Porto – Belenenses, din primul eșalon fotbalistic al Portugaliei. Forța ofensivă a liderului din Primeira Liga, mai ales în jocurile de acasă, se poate concretiza pe tabelă prin cel puțin două reușite ale ”dragonilor”. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

 

19:15, Fiorentina – AS Roma, peste 1.5 goluri, cota 1.22
21:45, Atalanta – Juventus, peste 1.5 goluri, cota 1.30
23:15, FC Porto – Belenenses, gazdele peste 1.5 goluri, cota 1.26

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.