Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciuri din Anglia şi Franţa ne dublează investiţia de miercuri

Miercuri încercăm să profităm de meciurile de se dispută la mijlocul săptămânii în ligile de fotbal de pe continent. În urma analizării ofertei, ne-am oprit asupra a trei partide din Premier League și Ligue 1.

RomaniaTV.net
05 dec. 2018, 10:52
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciuri din Anglia şi Franţa ne dublează investiţia de miercuri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Wolverhampton alunecă înspre partea inferioară a clasamentului din Premier League. Rezultatele slabe din ultima perioadă au adus-o până pe locul 13. Chelsea va încerca să le dea alte bătăi de cap “lupilor”. Venind după două meciuri în care a marcat de șase ori fără să primească vreun gol, londonezii sunt mari favoriți. Noi ne limităm la un pariu de tip șansă dublă: Chelsea câștigă sau remiză.

Derby-ul rundei în prima ligă engleză este confruntarea de pe Old Trafford, unde Manchester United primește vizita lui Arsenal. Presiunea va apăsa din nou pe umerii lui Jose Mourinho, care nu reușește să își conducă echipa spre atingerea potențialului ei. Inconstanța echipei este vizibilă și în clasament, acesta ocupând locul 8. Oaspeții vin după trei victorii consecutive, cea mai recentă fiind împotriva rivalei londoneze, Tottenham. Forma este de partea vizitatorilor, însă United este întotdeauna periculoasă. Având în vedere și faptul că Arsenal a primit gol în trei din cele mai recente patru partide, pariem pe goluri la ambele capete ale terenului.

Împotriva lui Bordeaux, PSG a pierdut runda trecută primele puncte în Ligue 1 în acest sezon. Nu credem că parizienii vor face un nou pas greșit. Strasbourg va fi asediată și va încerca să lovească pe contraatac. Totuși, ne bazăm în principal pe forța ofensivă la oaspeților când pariem pe minim două goluri în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:45, Wolverhampton – Chelsea, X2, cota 1,20
Ora 22:00 Manchester United – Arsenal, Ambele înscriu, cota 1,49
Ora 22:00 Strasbourg – PSG, Peste 1,5 goluri, cota 1,13

Cota Finală: 2,02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.