Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile decisive din Liga Naţiunilor ne pot aduce câştiguri

Startul săptămânii ne aduce noi dueluri în Liga Națiunilor. Azi pariem pe trei dintre ele în încercarea de a ne dubla investiția zilnică.

RomaniaTV.net
19 nov. 2018, 08:10
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile decisive din Liga Naţiunilor ne pot aduce câştiguri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Olanda a impresionat în ultima perioadă, învingând Germania și Franța pe teren propriu și remizând în Belgia. Azi are șansa de a câștiga Grupa 1 din Liga Națiunilor, dar trebuie să obțină cel puțin o remiză și în returul din Germania. Nemții deja au retrogradat, dar mândria îi va motiva în această confruntare împotriva unei vechi rivale. Ambele pot contribui la numărul de goluri marcate, iar noi pariem pe minim două reușite.

Cehia și Slovacia se întâlnesc în ultimul meci din grupa lor, luptând pentru rămânerea în Liga B. Cehilor le este suficientă o remiză, în timp ce oaspeții sunt obligați să câștige pentru a evita retrogradarea. Va fi dificil pentru slovaci, care nu au reușit să încheie fără gol primit nici una dintre ultimele trei partide disputate. Pariem și în acest caz pe marcarea a cel puțin două goluri.

Norvegia este la un pas de asigurarea primului loc în Grupa 3 din Liga C. Nordicii au avantajul golaverajului în fața Bulgariei, dar un eșec în Cipru îi poate retrograda pe locul secund. Nu credem că va fi cazul în meciul din această seară. Insularii s-au impus într-o singură partidă din ultimele 12. Avem încredere în forța oaspeților, care vor aborda meciul cu seriozitate.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:45 Germania – Olanda, Peste 1,5 goluri, cota 1,22
Ora 21:45 Cehia – Slovacia, Peste 1,5 goluri, cota 1,36
Ora 21:45 Cipru – Norvegia, X2, cota 1,21

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.