Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile internaţionale ne pot aduce azi profitul

Miercuri am reușit să ne dublăm banii în ciuda unei oferte limitate. Țintim un nou bilet câștigător, cu pronosticuri pentru meciurile internaționale, disponibile astăzi în număr mai mare.

RomaniaTV.net
11 oct. 2018, 06:44
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile internaţionale ne pot aduce azi profitul

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După remize în primele două partide din Liga Națiunilor, România are mare nevoie de un succes. Meciul din Lituania este ocazia perfectă pentru ca “tricolorii” să câștige trei puncte, echipa gazdă pierzând ambele meciuri de până acum. Nu va fi însă ușor, iar noi pariem pe maxim un gol marcat de reprezentativa noastră în prima repriză.

Franța joacă azi un meci amical cu Islanda. Forma insularilor a suferit mult anul acesta, ei fiind fără victorie în ultimele nouă partide disputate. Campioana mondială ar trebui să controleze partida, iar noi anticipăm deschiderea scorului încă din prima jumătate a meciului.

După ce a impresionat la Cupa Mondială din această vară, Rusia a continuat forma bună, câștigând meciuri cu Turcia și Cehia. Pe teren propriu, rușii sunt favoriți la obținerea celor trei puncte în detrimentul Suediei. Anticipăm o partidă în care fazele fixe pot avea o importanță mare și pariem că cele două echipe vor beneficia de un total de cel puțin opt cornere.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:45 Lituania – România, Oaspeții sub 1,5 goluri în prima repriză
Ora 22:00 Franța – Islanda, Peste 0,5 goluri în prima repriză
Ora 22:45 Rusia – Suedia, Peste 7,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.